Яку професію обрати? Звичайно найкращу!!!

24 січня 2022 року

Ким я хочу бути в майбутньому? Яку професію обрати? Що саме цікавить мене? Ці питання постають перед кожним випускником. І, головне зробити правильний вибір. Бо хороший спеціаліст - це той, хто любить свою справу.
24 січня 2022 року студентка другого курсу Фініва Анна, відвідала Капітанівську Загальноосвітню школу 1-3 ступенів, щоб розповісти одинадцятикласникам про навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.


Викладач кафдери геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Москаленко Антоніна Анатоліївна допомогла в проведенні цієї зустрічі. Вона онлайн розповіла учням про університет, спеціальність та факультет землевпорядкування в цілому. Анна доповнила розповідь про: цікаве студентське життя, змагання та конкурси, різноманітні заходи, які проходять у нашому університеті. Найбільше старшокласників зацікавила навчальна та виробнича практики в університеті. Бо це дійсно чудова нагода вже з першого курсу отримувати не лише теоретичні знання, а й практичні навички. Це був цікавий досвід для Капітанівської школи і керівництво з радістю готові проводити такі зустрічі кожного року і для інших випускників.

Анна Фініва
студентка 2 курсу 2 групи
факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook