Анна Малімон обирає спеціальність «Фізична культура і спорт» в НУБіП України

23 червня 2022 року
  • Вітаю Анно! Розкажіть про себе. Де ви народились, виросли, в якій школі навчались?

     — Я народилася в невеличкому, але мальовничому селі Антонівка, Київської області, здобула повну середню освіту неподалік від свого села в навчальному закладі ЗЗСО "Ставищенський НВК/2".

  • Чим цікавитесь і захоплюєтесь (коротко про види спорту, якими займались)?

     — Для мене спорт – це життя, тому я цікавлюся різними видами спорту: волейболом, чирлідингом, боксом, танцями та футболом.

  • Як ви дізнались про НУБіП України і чому вирішили навчатись саме в нашому університеті?

     — Я дізналася про НУБіП України ще давно, також неодноразово чула від своєї сестри, яка там навчається, багато позитивних вражень про цей університет. Отож, переглядаючи списки університетів України, саме цей заклад привернув найбільше моєї уваги, своїм активним та цікавим життям, зручним розташуванням гуртожитків, корпусів та ступеневою освітою.

  • Яку спеціальність ви вирішили опанувати і чому?

     — Я обрала спеціальність 017 "Фізична культура і спорт", тому що, на мою думку, вона цікава та самобутня, розвиває людину фізично, психологічно і морально, що позитивно впливає на все життя.

  • Чи вважаєте ви цю спеціальність перспективною?

     — На моє переконання, спеціальність "Фізична культура і спорт" перспективна тому, що на даний момент професіональні тренери – на вагу золота.

  • Про що мрієте, як бачите своє найближче майбутнє?

     — Я мрію стати фітнес тренером. Хочу завжди тримати себе в спортивній формі та допомагати іншим цього досягти. В майбутньому я планую розвивати цю сферу та осягнути нових вершин.

  • Ваші очікування від навчання в НУБіП України?

     — Я сподіваюсь, що навчання в цьому університеті залишить після себе море позитивних вражень від навчального процесу та навіть перевершить мої очікування.

Розмову вела старший викладач кафедри
фізичного виховання
Наталія КРУПКО

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook