НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР «ОХОРОНИ ПРАЦІ ТА ФАХОВОЇ ОСВІТИ» НУБІП УКРАЇНИ

 Навчально-методичний центр з охорони праці та фахової освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України проводить навчання посадових осіб підприємств з питань охорони праці згідно НПАОП 0.00-4.12-05. Ми гарантуємо ґрунтовне засвоєння необхідних для роботи працеохоронних знань, надаємо зручні умови проходження навчання та сприяємо успішній атестації слухачів-учасників.
   Слухачі проходять 40-годинний курс навчання із загальних питань охорони праці, до якого входять засади чинного законодавства з охорони праці, питання організації охорони праці та розроблення системи управління охороною праці на підприємстві, методи оцінення професійних ризиків на робочих місцях, спеціальні вимоги безпеки праці в аграрній галузі, правила електро- та пожежної безпеки. За підсумками проходження курсу слухачі набудуть практичних навичок та досвіду з організації охорони праці у стуктурних підрозділах, аналізу потенційних небезпек і ризиків на виробництві, навчаться на тренажері надавати першу домедичну допомогу потерпілим та оформляти працеохоронну документацію, що діє на підприємстві, тощо.
   Викладачі навчально-методичного центру з охорони праці мають профільну освіту та багаторічний досвід організаційної роботи у сфері охорони праці та пожежної безпеки. Розроблена і реалізована у центрі програма навчання з охорони праці для керівників та посадових осіб підприємств дозволяє враховувати запити з охорони праці підприємств різних галузей та успішно скласти іспит комісії відповідного територіального органу Держпраці України. Передбачено проведення аудиторного та дистанційного (online) навчання за бажанням слухачів у рамках затвердженої навчальної програми.
  Вартість навчання становить 780 грн (на одного слухача).
   Після закінчення курсу навчання та іспиту слухачі отримують посвідчення встановленого зразка Держпраці України.
   Наш центр також проводить навчальні та науково-практичні семінари з працеохоронної тематики, надає учасникам сучасні тематичні матеріали та забезпечує місце проведення заходів. До проведення семінарів додатково залучаються висококваліфіковані викладачі та провідні спеціалісти-практики з органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ
   Відповідно до вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці, навчання і перевірку знань з питань охорони праці проходять:
- керівники, заступники керівників, головні спеціалісти, керівники основних виробничих та технічних служб підприємств, установ і організацій, які безпосередньо пов'язані з організацією безпечного ведення робіт (п. 1.1. Додатка 3);
- керівники, фахівці служб охорони праці, члени комісій з перевірки знань з питань охорони праці, особи, відповідальні за технічний стан і безпечну експлуатацію об'єктів підвищеної небезпеки (п. 5 Додатка 3).
Програма навчання передбачена Додатком 4 до п. 5.1. Типового положення. Ознайомитися з програмою навчання можна тут.
 
ЯК УСПІШНО ПРОЙТИ НАВЧАННЯ ТА ОТРИМАТИ ПРОТОКОЛ І ПОСВІДЧЕННЯ ПРО ПЕРЕВІРКУ ЗНАНЬ?
 

Для заповнення форми-заявки натисніть ТУТ.

Навчання та перевірка знань проводиться як у дистанційному, так і очному форматі.

 Контакти:

МОТРИЧ МИХАЙЛО МИКОЛАЙОВИЧ

Тел.: (098) 406-42-42

E-mail: [email protected]

Сайт https://nop.org.ua

Адреса Центру:
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12, навчальний корпус № 11, каб. 344.

 

Зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом. Ми безкоштовно проконсультуємо Вас і підготуємо пропозицію по Вашому завданню.

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook