Проведено додатковий набір до аспірантури

25 січня 2022 року

   25 січня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту в Національному університеті біоресурсів і природокористування відбувся вступний екзамен до аспірантури за спеціальностями 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг».

 
   Стати здобувачами третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та поповнити ряди молодих науковців вирішили Дячук Олег Васильович, Сидоренко Тимофій Олександрович та Се Сяохан. 
   Комісія на чолі з деканом факультету аграрного менеджменту к.е.н., доцентом Остапчуком А.Д. провела співбесіду із вступниками.
 
   Вступний іспит проведено в письмовій формі відповідно до затвердженої програми вступного випробування з комплексу фахових дисциплін для вступників на освітньо-наукові програмі «Менеджмент» та «Маркетинг» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальностей 073 «Менеджмент» та 05 «Маркетинг». Програми мають міжпредметний характер, охоплюючи ключові аспекти основних дисциплін у відповідній галузі знань. 
 
   Під час випробування усі вступники показали високий рівень знань, продемонстрували практичну підготовленість, готовність до наукової діяльності.
   Зокрема, Дячук Олег під час співбесіди, розповідаючи про оцінювання ефективності інноваційної діяльності підприємства, поділився власним досвідом застосування нових світових тенденцій у сфері міграційної політики. Також ним було детально визначено процес прийняття управлінських рішень з наведенням практичних прикладів.
   Сидоренко Тимофій продемонстрував  глибоке розуміння формування та реалізації маркетингової торгової політики на підприємстві. Також повною була його відповідь стосовно теорії поведінки споживача.
   Змістовною вийшла співбесіда із майбутнім науковцем Се Сяохан, котрий розповів про основні підходи до формування позитивного іміджу підприємств аграрного сектору за допомогою маркетингових інструментів та поділився досвідом їх застосування у КНР.
   Комісія відмітила відповідний до вимог рівень теоретичних знань вступників, вміння аналізувати, практично застосовувати отримані знання, тому за результатами іспиту та співбесіди всі вступники отримали позитивні оцінки.
 
   Члени комісії привітали вступників та побажали їм успіхів у здачі інших вступних випробувань, творчої наснаги у навчанні та здобутті ступеня доктора філософії (PhD).
 
Бутенко Віра, заступник декана з наукової роботи
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook