Відбувся успішний захист магістерських робіт дипломників кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки

20 грудня 2021 року

 

   15 та 16 грудня 2021 року відбувся захист магістерських робіт дипломників кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки.

Відкрив роботу державної комісії із захисту магістерських робіт голова комісії, Ротач Андрій Валерійович, директор з розвитку компанії NetWave.

    Андрій Валерійович побажав членам комісії плідної роботи, а магістрам – успішного захисту своїх робіт.

   Магістри у своїх доповідях вільно володіли матеріалом обраної теми досліджень, демонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлювали актуальні питання результатів проведених практичних досліджень, а на запитання членів комісії давали вичерпні відповіді. Доповіді студентів супроводжувались презентаціями, які відображали основні результати виконаної роботи.

Члени екзаменаційної комісії Лахно Валерій Анатолійович, д.т.н., професор, завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж  та кібербезпеки (КСМ та КІБ), Гусєв Борис Семенович, к.т.н., доцент кафедри, Блозва Андрій Ігорович, к.пед.н., доцент кафедри КСМ та КІБ, відмітили актуальність тем магістерських робіт в яких розкривались проблемами та основні результати досліджень і були підтверджені висновками та пропозиціями виробництву.

На завершення комісія привітала магістрів з успішним захистом і побажала здійснення усіх намічених планів у майбутньому.

 

Вітаємо наших магістрів з успішним захистом і бажаємо у спіхів у професії та життєвому шляху!!!

 Тетяна Осипова

секретар екзаменаційної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook