Завершено захист кваліфікаційних магістерських робіт за освітньою програмою «Лісове господарство»

19 грудня 2021 року
Київ, НУБіП України
У період 13-15 грудня 2021 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувався захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 205 «Лісове господарство».

Екзаменаційною комісією під головуванням проф. Романа Василишина заслухано захисти 48 кваліфікаційних магістерських робіт. Як результат, майже 45% студентів отримали відмінні оцінки, ще 42 % здобувачів захистили магістерські роботи з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність студентів очної форми навчання у межах цієї освітньої програми склала 85%.

Серед кращих робіт варто виокремити кваліфікаційні магістерські роботи Олександра Костенка, Катерини Кузьмук, Ігоря Міщенка, Оксани Поясник, Миколи Ратушного, Юрія Сухомлина, Володимира Тарасюка, Крістіни Тосунової, Максима Фесюка, Богдани Шилін та інших. За рішенням ЕК дев’ять студентів отримають диплом з відзнакою.


Особливістю цьогорічних захистів студентів-лісівників є також захист комплексної кваліфікаційної магістерської роботи, яку спільно виконували дипломники кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Владислав Павлюченко та Олександр Лісовський. Зокрема, у вказаній роботі випускники-магістри на основі власноруч зібраних на різних підприємствах лісового господарства дослідних даних здійснювали перевірку нещодавно розроблених кафедрою лісотаксаційних нормативів, які було опрацьовано за вимогами, узгодженими з європейськими стандартами на круглі лісоматеріали.
Екзаменаційною комісією також було виокремлено кращі кваліфікаційні магістерські роботи, рекомендовані для впровадження у виробництво.

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників очної форми навчання з присудженням освітнього ступеня «Магістр», бажає міцного здоров’я й наснаги для майбутніх професійних звершень!

Роман Василишин,
голова ЕК, проф.
 Віктор Свинчук,
заступник директора ННІ ЛіСПГ, доц.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook