На Миколаївщині протягом доби вогнеборці загасили 12 пожеж в екосистемах

September 21, 2020
Миколаївська обл.

8 вересня на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж сухої трави, чагарників, очерету та сміття. Займання виникали у Снігурівському, Вознесенському, Миколаївському, Єланецькому, Кривоозерському, Березанському, Первомайському, Вітовському районах області та у м Миколаєві (2 пожежі), смт Воскресенськ. Переважну більшість займань спричинило необережне поводження з вогнем.

Від ДСНС працювало 12 одиниць техніки та 35 осіб. Додатково залучались вогнеборці місцевих пожежних охорон “Первомайське”, «Олександрівка», організовано підвіз води трактором з бочкою.

О 13:28 виникла пожежа листяної підстилки в урочищі “Марїна роща” державного підприємства “Вознесенське лісове господарство” Вознесенського району. На місце прибуло відділення 12 ДПРЧ. Разом зі співробітниками лісового господарства о 13:43 пожежу локалізували, о 14:05 ліквідували на площі 0,5 га. Спричинив займання підпал.

Шановні громадяни, дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Необережне поводження з вогнем призводить до пожеж, які завдають непоправної шкоди здоров'ю людей та навколишньому середовищу!

 

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

 Джерело: https://www.dsns.gov.ua

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook