В український прокат вийшов фільм "Леонардо да Вінчі. Незвідані світи". Серед запрошених – викладачі НУБіП України

29 February 2020, 9:49

Наш університет крокує в ногу зі світовими інноваціями і при цьому дбає про збереження традицій. За допомогою сучасних технологій нам проводять детальний екскурс в історію, дозволяючи на власні очі поглянути на відтворені твори да Вінчі. Відбулася гучна премєра! В український прокат вийшов фільм "Леонардо да Вінчі. Незвідані світи". Знятий Хесусом Гарсіа Ламбертом – цей біографічний фільм розповідає про становлення Леонардо да Вінчі – легенди світової культури.

"Леонардо да Вінчі. Незвідані світи" – неймовірно вражаючий художньо-документальний проект, знятий в надвисокій роздійльній здатності 4K. Василь Моісєєв: «Це вражаюча кіно стрічка, я справді відчуваю велич майстра Давінчі і радий, що один із перших побачив це відео...»

Відео: https://youtu.be/q4LLa6FW0lk

Наука та мистецтво. Цей фільм унікальна подорож у свідомість Леонардо да Вінчі, легенди світової культури, одного з найдивовижніших геніїв, творця «головною в світі картини» – «Мони Лізи». За допомогою найсучасніших технологій у фільмі відтворюються великі твори і винаходи майстра.

Вероніка Чекалюк: «Да Вінчі – визнаний геній, його творчість тримає у тонусі усі покоління митців, я люблю читати біографії вчених, пригадаю з книги, як Леонардо казав: «Маленьке кошеня – витвір мистецтва...», тож бережіть свій настрій й звертайте увагу на дрібнички. Мистецтво поруч».


Дарина Колесник,
Гурток «Юний журналіст»

За матеріалами УНІАН: https://www.unian.ua/m/lite/kino/10894319-v-ukrajinskiy-prokat-viyshov-film-leonardo-da-vinchi-nezvidani-sviti.html

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook