Запрошуємо взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Дослідження лісових та урбанізованих екосистем для забезпечення сталого розвитку»

April 2, 2020
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 Шановні колеги!

 

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Дослідження лісових та урбанізованих екосистем для забезпечення сталого розвитку», яка відбудеться 2 квітня 2020 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства.

 

Мета конференції – апробація результатів наукових досліджень у галузі лісового, садово-паркового й мисливського господарства і технологій деревообробки та обговорення перспектив сталого розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві.

 

Місце проведення: 

ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України,  навчальний корпус № 1, м. Київ, вул. Генерала Родимцева, 19

 

Контактна особа: Бойко Ганна Олексіївна

e-mail: [email protected].

 

Для участі в роботі конференції до 20 березня 2020 року необхідно надіслати на адресу оргкомітету тексти матеріалів (тези) та зробити внесок за їх публікацію (25 грн за сторінку). Оргкомітет планує опублікувати матеріали конференції окремим збірником до початку її роботи. Кожному учаснику буде надіслано електронний варіант матеріалів конференції. За додаткову плату (50 грн за примірник) можна замовити друкований збірник тез доповідей.

 

Інформаційне повідомлення

 

З повагою, оргкомітет

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook