На економічному факультеті відбувся літературний вечір присвячений пам’яті жертв Голодомору та подіям на Сході України

November 30, 2019

 Вечори, що захоплюють подих, що надихають та пахнуть солодощами. Традиційні вечори, де кожен поринає у творчість великих митців та думки своїх ровесників. Вірно! Ми знову провели незабутню подорож до глибоких думок, висловлених римованими рядками. Літературний вечір цього разу був присвячений пам’яті жертв Голодомору - мільйонам українців, знищених тоталітарним комуністичним режимом, а також нинішній ситуації на Сході України.

 

Серйозна суспільно-політична тема не залишила байдужими багатьох студентів нашого університету. Тож читальна зала була повністю наповнена творчими душами, які так і кричали своїми рядками про власні переживання. На літературному зібранні були присутні студенти з різних факультетів, зокрема економічного, аграрного менеджменту, гуманітарно-педагогічного та факультету лісництва
    Вечір розпочався з виступу нашої голови літературних вечорів Васюченко Аліни, котра зачитала поезію «На місячній доріжці зустрілися дві душі». Далі звучали поезії наших талановитих першокурсників, хто зачитував свої власні, хто висвітлював творчість відомих талановитих поетів. Потім нас зачепили виступи наших постійних гостей літературних вечорів, так як вони неоднократно вражають нас своєю творчістю та талановитістю. Одними із них були Лось Вероніка, Гнатенко Богдана, Чернецький Олександр, Ахрамєєва Ярослава та багато інших. Також був присутній голова студентської ради 10-го гуртожитку Шамрай Олексій.

 

Одним із головних гостей нашого вечора був Криворот Олег Григорович – наше натхнення та хвиля свіжих думок на різні тематики. Він не тільки заступник декана економічного факультету з навчально-виховної роботи, він відомий поет, що не залишить байдужим та холодним до певної проблеми , висвітленої у вірші, кожного, хто почує його творчість. Також на вечорі була присутня Мірзоєва Тетяна Володимирівна – доцент кафедри економіки підприємства та кандидат економічних наук. Ще одним почесним гостем був Олександр Кучеренко – український поет, лауреат Премії імені Василя Симоненка, член Національної спілки письменників України.

     Студентська рада 10-го гуртожитку і на далі планує проводити такі вечори та чекає кожного бажаючого поділитися своєю творчістю. Ми відкриті до ваших думок та переживань, хочемо розділити з вами почуття щодо різних тем : починаючи з описів краси природи і закінчуючи важливими соціальними, політичними темами.

Богдана Гнатенко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook