Дивлячись у майбутнє, молодь обирає економічну кібернетику за фах

July 8, 2019
  • Представтесь, будь ласка.
  • Мене звати Євген Муханов і з малих років я захоплююся технікою, також мені подобається дивитися фільми, читати книги і грати з друзями в спортивні та настільні ігри.

  • Що Ви очікуєте від навчання в НУБІП України?
  • Очікую, що НУБІП дасть мені знання, які необхідні для кругозору, мислення і життя. До того ж вища освіта відкриє мені багато перспектив і доріг в майбутньому.
  • У коледжі я навчався на спеціальності комп'ютерна інженерія. Однак з часом ця наука здалася мені вузьконаправленою. Освітня програма «Економічна кібернетика» охоплює багато сучасних напрямків і я впевнений, знання отримані на факультеті дадуть мені чимало шансів знайти цікаву і улюблену роботу.
  • Чим зацікавив Вас ЗВО та факультет інформаційних технологій?
  • Мене зацікавив університет своєю масштабністю: адже не кожен навчальний заклад має 17 корпусів. Це як маленьке місто. Також мене зацікавив він своєю історією, не багато залишилося університетів які були засновані в 1898 року. Більше століття назад. І в день відкритих дверей я поїхав познайомитися з факультетом. «Домашня», добра атмосфера на факультеті та кафедрі економічної кібернетики мені дуже сподобалася і до того ж це сприяє навчанню. Отримав дуже цікаву інформацію про майбутню професію економіста-аналітика, про місця працевлаштування студентів з спеціальності «Економічна кібернетика».
    Я хочу що б мені університет приніс досвід і знання. Я давно зрозумів те, що є комп'ютер як робота, і є розвага. Я захоплююся створенням сайтів, монтуванням роликів, роботою в фотошопі.
  • Про що Ви мрієте?
  • Я мрію, про те що б не було війни в Україні! Напевно Ви не перший раз чуєте таку відповідь, але я хочу після закінчення ВНЗ працювати у великих компаніях, таких як Apple, Facebook, Google, Microsoft. Але найбільше в Фейсбук. Мене здивував "світ", який створив Марк Цукерберг. Там враховано все для позитивної і продуктивної творчої роботи.
    Тому, я зараз сповнений впевненості і бажання і хочу ступити на цю освітню програму, успішно закінчити цей факультет та реалізовувати свої мрії. Переконаний, що на факультеті інформаційних технологій, в колі фахівців-кібернетиків я отримаю сучасні знання, широкі можливості та конкурентний фах.

 

 Розмову вела Наталія Клименко,
доцент кафедри економічної кібернетики

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook