Про розвиток співпраці з провідним університетом Латвії на економічному факультеті

June 7, 2019

   З нагоди святкування 121 річниці НУБІП України, 31 травня 2019 року на економічному факультеті відбулася зустріч декана економічного факультету Анатолія Діброви  з деканом факультету економіки та соціальних наук Латвійського університету наук про життя та технологій (University of Life Sciences and Technologies) Андрою Звірбуле (Andra Zvirbule). До розмови долучилися завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко, завідувач кафедри банківської справи та страхування Любов Худолій, завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі Надія Резнік, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина.

  Анатолій Діброва  ознайомив гостю з основними засадами організації навчального та наукового процесу на економічному факультеті, розповів про високі досягнення його колективу. Особлива увага у діалозі деканів була присвячена подальшій розбудові міжнародної науково-педагогічної співпраці економічних факультетів щодо реалізації спільних наукових досліджень, участі у наукових заходах та конференціях, налагодження взаємних стажувань для НПП та студентів, тощо.

       При цьому слід відмітити, що перший позитивний досвід у розбудові україно-латвійських відносин вже зроблено представниками кафедри фінансів НУБІП України. На початку травня Надія Давиденко, Аліна Буряк, Юлія Негода приймали активну участь у роботі міжнародних науково-практичних конференцій, які проходили у Латвійському університеті наук про життя та технологій.

 По завершенню зустрічі, декани висловили чіткі наміри розвивати співпрацю у навчальному та науковому напрямках між факультетом економіки та соціальних наук Латвійського університету наук про життя та технологій та економічним факультетом НУБіП України.

Тетяна Куць
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook