Відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету

April 19, 2019

19 квітня відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету, яке розпочалося з приємної події. За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво і виноградарство», яка проходила на базі Уманського національного університету садівництва і виноградарства студент ІV курсу Олексій Кононенко нагороджений дипломом ІІ ступеня, а студентка ІІІ курсу Дар’я Терещенкодипломом ІІІ ступеня.

Про присвоєння вчених звань доповіла секретар вченої ради Ніна Бикіна. Вчена рада агробіологічного факультету рекомендувала присвоїти вчене звання професора кафедри ґрунтознавства і охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули доктору с.-г. наук Тонсі Оксані Леонідівні.

Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію декана агробіологічного факультету Оксану Тонху. Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників на посаду завідувача кафедри овочівництва і закритого грунту рекомендували доцента Федосія Івана Олексійовича.

 

Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників за результатами таємного голосування рекомендували терміном на 5 років на посади доцентів кандидатури: Шевчук Наталію Василівну на посаду доцента кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, Литвинова Дмитра Вікторовича на посаду доцента кафедри землеробства та гербології, Карпенко Олену Юріївну на посаду доцента кафедри землеробства та гербології, Юника Анатолія Васильовича на посаду доцента кафедри рослинництва, Завадську Оксану Володимирівну на посаду доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, Цизя Олександра Михайловича на посаду доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту, Бобось Ірину Макарівну на посаду доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту, Кутовенко Віру Богданівну на посаду доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту, Жилу Романа Сергійовича на посаду доцента кафедри загальної, органічної та фізичної хімії.

 

 

 

 
 

 

На посади старших викладачів вчена рада агробіологічного факультету рекомендувала кандидатури: Шутого Олександра Івановича на посаду старшого викладача кафедри рослинництва, Карпенко Людмилу Дмитрівну на посаду старшого викладача кафедри рослинництва, Свистунову Ірину Володимирівну на посаду старшого викладача кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології та Бурко Лесю Миколаївну на посаду старшого викладача кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології.

 
 

На посади асистентів рекомендували кандидатури: Дмитренко Юлію Михайлівну на посаду асистента кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського, Кузьмінець Оксану Миколаївну на посаду асистента кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, Комара Олександра Олександровича на посаду асистента кафедри овочівництва і закритого ґрунту.

Про планування педагогічного навантаження і розробку навчальних планів на 2019-2020 н.р. доповів заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній, який зазначив, що кількість тижневого навантаження щороку зменшується, що впливає на кінцеве педагогічне навантаження кафедри. На педагогічне навантаження суттєво впливає кількість студентів, що саме й відобразилося спеціальності «Садівництво і виноградарство», де у групах невелика кількість студентів. Всім кафедрам потрібно розглянути навантаження і зауваження подати в деканат. Доповідач довів до відома присутніх інформацію про підготовку до державної атестації бакалаврів денної і заочної форм навчання, представив голів ДЕК, графік консультацій та захисту бакалаврських робіт.

 

Директор НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування Ганна Ковалишина виступила з пропозицією про заміну етикеток на дослідних полях у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Вона також повідомила, що 6 травня відбудеться фестиваль студентської науки.

По закінченні вченої ради декан Оксана Тонха запросила всіх присутніх прийти підтримати студентів факультету на фестивалі-конкурсі «Голосіївська весна», який відбудеться 23 квітня  о 16.45 год в актовому залі 3 навчального корпусу.

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого грунту.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook