Профорієнтація в Бобринецькому коледжі ім. В. Порика

March 4, 2019
м. Бобринець, Кіровоградська область

Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі відвідали Бобринецький коледж ім. В. Порика, що на Кіровоградщині.

 

Під час візиту відбулась не тільки зустріч зі студентами. Наші викладачі переконались, як цікаво й насичено проходить студентське життя у коледжі, адже вони стали свідками весняного конкурсу «Студент року».

Проведення першого туру конкурсу засвідчило, що у коледжі навчається не тільки талановита молодь, але й справжні патріоти своїх майбутніх професій. Учасники продемонстрували знання з фахових дисциплін по спеціальності «Геодезія та землеустрій», вміння працювати з геодезичними приладами, висвітлили власне бачення щодо знань і вмінь, якими повинен володіти майбутній фахівець. У боротьбі за титул «Студент року» приймав участь і студент відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва». Тож переможцями стали всі учасники – і в інтелектуальному конкурсі, і в конкурсі «Моя професія».

 

Саме після нагородження учасників конкурсу й відбулась зустріч зі студентами, впродовж якої основний акцент зосереджено на перевагах навчання в НУБіП України, на можливості здобути вищу інженерну освіту європейського рівня. Зацікавила студентів і  можливість отримання другої освіти.

 

Олег Дроздівський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook