День відкритих дверей для випускників технікумів і коледжів на факультеті

October 26, 2018
233 к.10

25 жовтня 2018 року в рамках заходів до «Дня відкритих дверей» факультет аграрного менеджменту радо зустрів майбутніх випускників технікумів і коледжів з різних кутків України.

Велика лекційна аудиторія факультету ледь вмістила всіх бажаючих ознайомитися з перспективами опанування професії маркетолога та менеджера.

  

Розпочав зустріч декан факультету Анатолій Остапчук, окресливши перевагами навчання на факультеті та можливості, які відкриваються перед нашими студентами. А також, наголосив на великій потребі в талановитих менеджерах та маркетологах у аграрному секторі.

Заступник декана з координації міжнародних проектів доцент Олена Ковтун розповіла про можливості навчання в англомовних потоках, отримання подвійних дипломів та гостьових лекторів-іноземців з провідних вишів, а також лекторів-практиків – керівників успішних підприємств.

Про можливості та переваги навчання на військовій кафедрі НУБІП України, як для юнаків так і для дівчат, розповів полковник Валерій Присташ.

Кожна кафедра ознайомила майбутніх студентів з основними напрямами своєї роботи та унікальними можливостями навчання, які для них відкриються – наукові лабораторії, англомовні групи, наукові гуртки, міжнародні конференції та багато іншого.

Своїми враженнями про навчання поділився успішний спортсмен світового рівня, студент третьокурсник – Олександр Шахов, наголосивши, що НУБіП України – ідеальний для поєднання навчання та спорту.

По завершенню зустрічі студентська організація факультету привітала гостей смаколиками.

Заступник декана

Анна Збарська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook