Якість не тільки безкоштовна, вона найбільш «солодке» джерело прибутку!

October 3, 2018
Університеті банківської справи вул. Андріївська,1, м. Київ

Впровадження інтегрованого методу навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК,  як зазначає декан проф. Лариса Баль-Прилипко, має велике значення у розвитку особистості та є ефективнішим засобом в опануванні сучасних технологій, підвищенні ефективності навчання і якості знань, формуванні життєвої і професійної компетентності сучасної молоді.

При мобільності викладачів кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Владислава Сухенка, Наталі Мєдвєдєвої, Юлії Сливи, Наталії Сілонової та аспіранта Тетяни Розбицької магістри спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» долучились до тренінгу на тему: «Управління ефективністю бізнесу: методи, інструменти і технології».

Навчання було організовано Університетом банківської справи за сприяння Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Logo ubs ua

Під керівництвом досвідчених бізнес-тренерів д.е.н., проф. Світлани Кузнецовоі та к.е.н., доцента Людмили Підвисоцькоі, к.е.н., проф. Тетяни Гірченко учасник вчились управляти витратами і доходами, бюджетуванню, приймати ефективні управлінські рішення.

Виїзде заняття ставило за мету навчитись ефективним інструментам управління та ведення бізнесу, управляти витратами і доходами, бюджетуванню, приймати ефективні управлінські рішення.

Навчання було поділено на чотири модулі:

Модуль 1. Планування витрати та аналіз конкурентних переваг.

Модуль 2. Контроль і управління ефективністю центрів відповідальності;

Модуль 3. Розробка маркетингові стратегії. Приймання довгострокових рішень;

Модуль 4. Управлінський контроль і ризикам підприємницької діяльності.

До кожного модулю тренерами було розроблено бізнес-кейси, які охоплюють сфери бізнесу від менеджменту, маркетингу та HR до технічних рішень.

Робота над бізнес-кейсом передбачала:

- розбір конкретної ситуації з певного сценарію, який включає самостійну роботу;

- «мозковий штурм» в мережах малої групи;

-  публічний виступ із представленням та захистом запропонованого рішення;

- контрольне опитування учасників на предмет знання фактів кейсу, що розбирається.

Таким чином, участь у бізнес-тренінгу дало можливість сформувати нові компетенції майбутніх фахівців з якості, стандартизації та сертифікації.  

Наталя Мєдвєдєва
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook