Випускник з Вінниччини Георгій Чернолуцький: «Обираю факультет тваринництва та водних біоресурсів в НУБіП України – як перший крок до успішного майбутнього».

July 17, 2018

 

  • Що спонукало Вас звернути увагу на НУБіП України, та безпосередньо на факультет тваринництва і водних біоресурсів?

   Оскільки я з сільської місцевості, для себе одразу вирішив, що буду опановувати аграрну галузь. Ознайомившись з переліком аграрних спеціальностей, найбільш припали до душі: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва і водні біоресурси та аквакультура. Не останню роль у виборі університету відіграла профорієнтаційна робота викладачів цього факультету. Детальніше дослідивши аграрні університети за кількістю студентів, територіальним розміщенням та рейтинговими списками, зрозумів, що мені імпонує саме Національний університет біоресурсів і природокористування України.

  • Звідки дізналися про факультет?

      На електронну пошту надійшов агітаційний лист про університет та факультет. Зв’язавшись за контактними даними, отримав для себе багато цікавої інформації, у тому числі, що в університеті можна прийняти участь у Олімпіаді, а отримані бали до плюсуються до загальної кількості балів, набраних на ЗНО. Не вагаючись, подав документи на І тур олімпіади, який з легкістю пройшов, що дало можливість відвідати університет особисто при складанні тестів ІІ туру. В цей час більш детально познайомився з територією університет, його структурою та перевагами навчання на факультеті. Після чого зрозумів, що роблю правильний вибір.

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

    Є великі сподівання, що поряд з теоретичними знаннями отримаю значний практичний досвід, оскільки факультет має багато діючих лабораторій. На мою думку, це дуже добре, що поруч є такі виробничі бази як стайня, пасіка, лабораторія кормів. Перш за все, дуже хочу побувати в лабораторію акваріумного рибництва та риборозплідник у Немішаєвському коледжі, оскільки все ж таки пріоритетом серед задуманих спеціальностей ставлю собі водні біоресурси та аквакультура. Надіюся, що окремий багаж знань отримаю від участі у студентських гуртках, яких досить значна кількість на факультеті.

  • Що найбільше сподобалось при першому відвідуванні університету?

     Важко щось виокремити, тому що в університеті структурно мабуть є усе, що потрібно сучасному студенту. Тут є і ботанічний сад, і музей, і парк, і ліс, і спортивний комплекс, і студентська їдальня, і власна стайня та пасіка, і найголовніше, що все це поруч. При цьому університет розташований і близько до центру міста, і водночас знаходиться у такій зеленій зоні.

  • Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

     Ні, планів на майбутнє ще не складав, так як зараз все досить динамічно розвивається. Відкриваються нові господарства, на територію  України заходять різні іноземні компанії. Тому перш за все необхідно отримати сучасні знання, щоб відповідати умовам ринку.

  • Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?

    Щодо досягнень то важко сказати, не хочу себе переоцінювати. А усі свої здібності планую розвивати в університеті, бо знову ж таки, для цього тут є усі можливості. Головне знайти друзів – однодумців, а тоді і спільними зусиллями з’являться нові досягнення, які сподівають принесуть користь НУБіП України.

   Дякуємо за розмову. Бажаємо тобі успішно пройти усі етапи вступної кампанії і стати студентом НУБіП України та отримати можливість навчатися тому, до чого прагне серце.

Розмову провела

старший викладач кафедри годівлі тварин

та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного

факультету тваринництва і водних біоресусрів

Тетяна Голубєва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook