Cпівробітники кафедри взяли участь у Стартап школі НУБіП України за програмою «Організація стартапу»

May 2, 2018

В Стартап школі НУБіП України підведено підсумки другого етапу навчання за програмою «Організація стартапу», яким передували тренінги, майстер класи менторів від стартап ідеї до готового продукту.

https://nubip.edu.ua/node/46544

 
За програмою «Організація стартапу» представленно 14 фінальних презентацій стартап проектів, більшість з яких уже мають патенти і прототипи.
Співробітники кафедри,молекулярної біології,мікробіології та біобезпеки, Трукіна Марія, Таран Оксана, взяли участь в навчанні та представили фінальну презентацію проекту «B-SensCom» – біосенсорний контроль вмісту мікотоксинів в зерновій і хлібній продукції».
Протягом майже двох місяців учасники працювали над завданнями формування місії нового продукту, обґрунтуванням цільових ринків і комунікаціями з клієнтами, технологічним аудитом стартап проекту, корпоративною культурою, оптимізацією бізнес-моделі і розробкою фінансової моделі своїх проектів. Останні питання в стартап проекті виявились найскладнішими і трудозатратними. Кожний проект є індивідуальним. На його розвиток також впливають ряд індивідуальних чинників. Саме тому фінансова модель, яка візуалізує рух фінансових ресурсів таких проектів, також є індивідуальною. На завершення учасники Стартап школи НУБіП України мали можливість дослідити свої проекти на інтерактивному майстер-класі Startup Mastery Bronze Level з повним зануренням у процес створення стартап компаній у Стартап школі "Sikorsky Challenge".
Учасникам, були вручені сертифікати, які засвідчують закінчення навчання за програмою: «Організація стартапу».
 

 

Наступним етапом є впровадження індивідуального механізму реалізації стартап проекту, співпраця з інвесторами, формування стартап фірми.
Вітаємо співробітників кафедри із успішним закінченням Стартап школи та бажаємо успіхів та наснаги у подальшій боротьбі за реалізацію свого проекту.
Колектив кафедри
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook