Названі імена переможців ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови!

April 20, 2018

   Великою подією та честю для НУБіП України було проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови серед студентів нефілологічних спеціальностей! Цьогоріч в змаганнях взяли участь учасники з різних куточків України – Києва, Львова, Вінниці, Запоріжжя, Миколаєва, Харкова.
За результатами першого (письмового) туру олімпіади, що відбувся 18 квітня, право взяти участь у другому (усному) турі 19 квітня вибороли 10 учасників, які набрали найвищу сумарну кількість балів за виконані завдання.

    Нарешті усі хвилювання учасників олімпіади залишились позаду і тепер ми називаємо переможців і призерів ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови серед студентів немовних спеціальностей.

   В урочистих заходах, присвячених закриттю олімпіади, взяли проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, а дипломи і грамоти найкращим знавцям німецької вручили декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук і завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна.

   Отож, переможцями стали: Віталіна Ніжинська з Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (І місце), Дмитро Думчак із Національного медичного університету імені О.О. Богомольця і Марина Ширяєва з Національного університету біоресурсів і природокористування України (ІІ місце), Юлія Захарова з Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» і Руслана Богацька з Вінницького національного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського (ІІІ місце).

    На адресу оргкомітету олімпіади надійшов лист від посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернста Райхеля, який адресував свої привітання учасникам олімпіади, високо оцінивши діяльність Національного університету біоресурсів і природокористування України щодо популяризації німецької мови саме під час Українсько-німецького року мов (2017-2018), а представник посольства Іванна Чапак, відповідальна за питання освіти, вручила переможцям подарунки.

   Своїми враженнями про участь у олімпіаді поділилась переможниця Віталіна Ніжинська, яка закликала конкурсантів не втрачати надії на перемогу і повернутись у наступному році, щоб її вибороти. Член журі доцент Київського національного лінгвістичного університету Олександр Артьомцев наголосив на високому рівні володіння німецькою мовою учасників олімпіади.

   Привітати учасників з перемогою прийшли також творчі колективи НУБіП України на чолі з провідники фахівцями кафедри культурології.

Наталія Ольховська,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook