Компанія «DuPont Pioneer Україна» запросила студентів агробіологів на стажування і працевлаштування

April 5, 2018

5 квітня 2018 року, відбулася зустріч представників компанії «DuPont Pioneer Україна» зі студентами 4 курсу агробіологічного факультету. На цій зустрічі гості детально розповіли нашим студентам про роботу компанії, її місце розташування, умови конкурсного відбору на вакантні посади. Зокрема, провучала інформація, щодо проведення виробничих випробувань і виведення спеціально адаптованих до агроекологічних умов України гібридів кукурудзи, соняшнику, озимого та ярого ріпаку. В компанії DuPont Pioneer в Україні працює близько 200 співробітників, включаючи біля 80 агрономів-консультантів, які просувають продукцію торгової марки Піонер® в Україні. В цій сфері залучення студентів саме агробіологічного факультету, на думку керівництва компанії, є дуже доцільним.

Студенти з великим інтересом сприйняли інформацію, щодо  можливості після закінчення бакалаврату спробувати свої сили, влившись у потужний колектив компанії як тимчасово, так і на постійній основі після випробувального періоду.

Керівництво факультету в особі в.о. декана Оксани Тонхи подякувало представникам компанії за цікаву і змістовну інформацію, сподіваючись на те, що дана зустріч переросте у плідну співпрацю.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри

 овочівництва і закритого грунту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook