Зустріч студентів спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" з Андрієм Касьяном, комерційним директором BASF

April 3, 2018
Факультет аграрного менеджменту

Факультет аграрного менеджменту за період свого існування виховав багато професійних керівників і лідерів, які працюють у різних сферах нашої Держави. Та найкращим показником якості підготовки студента стає працевлаштування. І коли випускник вишу після закінчення йде працювати саме по спеціальності, яку обрав і якій навчався впродовж 5 років – це, звичайно, успіх. Професіоналізм викладачів, насамперед, та бажання і прагнення самому досягати поставлених цілей дає можливість студенту отримати не тільки знання, а й досягти іноді, здавалось би, неможливих результатів.

На запрошення кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності до студентів факультету аграрного менеджменту завітали: випускник факультету 2003 року Андрій Касьян – комерційний директор Департаменту Агро компанії БАСФ Україна та його асистент Ірина Горго, випускниця факультету аграрного менеджменту 2002 р. Зустріч відбулась в рамках серії гостьових лекцій з курсу "Управління експортно-імпортними операціями".

  

Андрій Касьян розповів студентам 4 курсу факультету аграрного менеджменту про зміни, які відбулися на ринку засобів захисту рослин за останні роки та про особливості функціонування аграрного бізнесу в Україні та за кордоном. Звернув увагу на необхідність ґрунтовних знань не тільки з чисто економічних чи управлінських дисциплін, а й знань та навичок з технологічних дисциплін в тій сфері сільського господарства, де випускник планує реалізовувати свої плани - рослинництві або тваринництві.

Особливий акцент був зроблений на важливості саморозвитку, зокрема на вивченні іноземних мов, що дає можливість студентам, навіть без досвіду роботи, працевлаштовуватись в іноземні компанії. Андрій Касьян особистим прикладом довів, що звичайний стажер через 10 років може стати топ-менеджером. Завдяки усім сприятливим факторам, а ще більше всупереч обставин, він зробив надзвичайну кар’єру в одній з найбільших європейських компаній. У 2015 році, спільно з командою, він розробив комерційний проект, який став кращим у світі серед компаній вибраного сегменту.

Наприкінці лекції Андрій Касьян подарував декілька цінних порад майбутнім випускникам – як ставити цілі, які є способи їх осягнення, як правильно проходити співбесіду та до чого готуватись на початку своєї кар’єри.

  

Це була не звичайна лекція, а діалог, в якому кожен бажаючий отримував відповідь на питання, що його цікавить. І за кількістю питань, які задавали студенти, було видно, що діалог тільки починається.
Хочеться сподіватись, що Андрій Касьян буде знаходити час в своєму щільному робочому графіку і що ця зустріч - лише початок плідної співпраці.

Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності


 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook