Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці

March 30, 2018
Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці і, відповідно, якість її результатів. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання індивідуальних і загальних інтересів. Саме тому, День відкритих дверей в Університеті ‑ це один з найважливіших днів у житті майбутніх абітурієнтів.
У рамках Дня відкритих дверей в НУБіП України активну участь взяв факультет аграрного менеджменту.
У аудиторії 10 корпусу перед майбутніми абітурієнтами виступили з вітальним словом проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, секретар приймальної комісії  Віктор Шевчук,  завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту та інші, які розповіли про загальні питання щодо вступу до НУБіП України, надали інформацію про університет, зокрема факультет аграрного менеджменту, і про ті переваги та можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.
 
 
 
Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася безпосередньо на кафедрах факультету. Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Василь Горьовий та викладачі кафедри зустрілися з майбутніми абітурієнтами у навчальній лабораторії «Кабінет менеджменту» - напередодні запрошеними учнями шкіл Лугинського району Житомирської області.
 
Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, школярі отримали відповіді на всі запитання і не лише стосовно умов вступу та навчання, а й щодо суті менеджменту, ролі керівника (менеджера) у сучасному світі.
 
 
У цей день відвідувачі Університету мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами, отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, особливостей навчального процесу, організації практик і стажувань, перспектив працевлаштування за фахом тощо.
 
 
Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського запрошує на навчання до нашого університету, зокрема за спеціальністю «Менеджмент», та сподівається привітати гостей Дня відкритих дверей на Дні знань в НУБіП України в ролі студентів!
 
 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook