Відкрите лекційне заняття на тему: «Цінні папери - об’єкти торгівлі на біржовому фондовому ринку»

March 5, 2018

     02 лютого 2018 року на економічному факультеті старший викладач кафедри біржової діяльності та торгівлі, кандидат економічних наук Лідія Жайворонок провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Біржовий фондовий ринок» для студентів курсу  спеціальності «Фінанси і кредит» на тему «Цінні папери – об’єкти торгів на біржовому фондовому ринку».

 

     На занятті були присутні завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Надія Резнік, заступник декана економічного факультету, ст. викладач Віталій Нагорний, доценти кафедри біржової діяльності і торгівлі – Валентина ЯворськаЛюбов Панкратова та доцент кафедри фіскальної політики і страхування Руслана Мамчур.

 

     Під час лекційного заняття студенти розглянули питання розвитку і функціонування ринку цінних паперів та похідних (деривативів) в Україні; обговорили здійснення державного регулювання та контролю за емісією і обігом цінних паперів та похідних (деривативів) на території України. Також на занятті було узагальнено  чинники  розвитку фондового ринку України.

        В ході заняття студентами було засвоєно основні види цінних паперів та особливості їх обігу на фондовому ринку.


Лідія Жайворонок,
 
старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook