Поетичний вечір «Весна, - пора кохання і краси!»

March 1, 2018

    Поезія - це ще один спосіб існування й самовираження. Це можливість висловити свої почуття і переживання та донести їх до інших. Поезія може змінити саму людину, якщо людина прагне до цього, то завдяки поезії стає чутливішою, добрішою, відкритішою для світу.
   Заступник декана економічного факультету з виховної роботи, старший викладач кафедри обліку і оподаткування Олег Григорович Криворот запропонував студентським організації та раді факультету провести поетичний вечір «Весна, - пора кохання і краси!». Пропозиція була схвалена в студентському середовищі.
    І от 27 лютого в читальному залі 10 гуртожитку в присутності завідувача гуртожитку Тригуб Наталії Григорівни відбулося поетичне дійство.
Формат зустрічі був досить цікавим. Ведучі засідання поетичного клубу «Баланс» Герасимчук Ірина і Горбатенко Анна сказали що поезія торкається тих струн людської душі, які можливо досить довго мовчать в людині, доки її не торкнулися тонкі пальці поетичних рядків.
   Учасники розмістилися за круглим столом з солодощами та напоями і налаштувалися на мистецьку душевну нотку.
   Першим виступив Шабанов Андрій з власним твором «Розлука». Досить проникливо і зворушливо декламувала вірш «Там, де неба блакить» Тереза Угрик.

 

 

    Завітала до нас у гості студентка ФАМ Гриценко Іванна з головою студорганізації ФАМ Кравчук Анною яка прочитала власний авторський вірш. Як завжди в цікавій манері виступила Ахрамєєва Ярослава. Її авторський вірш «Проза поетам» не залишив нікого байдужим.
    Студенка 1 курсу Матенко Богдана з великим піднесенням прочитала вірш «Справжня любов не минає», а першокурсниця Васюченко Аліна чудово продекламувала твір Олександра Олеся «Чари ночі», та акапельно виконала пісню Володимира Івасюка «І лиш любов цвіте один єдиний раз». Були і інші дуже зворушливі виступи талантів на поетичному вечорі.
     Звичайно виступив і Олег Григорович прочитавши декілька авторських віршів. Особливо сподобався присутнім наступний вірш:

Кохайте жінку!
Підводимо завжди у чомусь риску,
довіримось чи протестуємо думкам,
особливого надасть ніч блиску,
зіркам і безперечно всім жінкам!
Вираз обличчя жінки важливіший,
за її одяг з модних бутіків,
погляд очей наступить щасливіший,
від вчинків дорогих чоловіків!
В жінок все серце, навіть голова,
мрія жінок, - бути жінками мрії,
кохана жінка, - квітка божества,
з її підтримкою всі по плечу стихії!
Жінка і світові й сама собі бунтар,
рай для очей, а для душі розп»яття,
любити і страждати в неї дар,
кохайте жінку і шануйте браття!

 

    Серед присутніх було багато шанувальників поетичного мистецтва: Базильчук Богдан, Чорненький Олексій, Солоп Анастасія, Шафарчук Людмила, Тишук Ірина, Федорчук Тетяна, Герасимчук Анастасія, Гайдученко Тетяна та інші.
     Всі були в піднесеному емоційному стані, не зважаючи на мороз і хурделицю були в чудовому настрої. Завдяки поетам та їх поезії можна навчитися розпізнати в своєму серці справжнє кохання. Поезія вчить людину тому, як зберегти це кохання і пронести в своєму серці, не зраджуючи йому, через все своє життя.

На згадку зробили колективне фото. До нових зустрічей! З прийдешнею календарною весною!

Ботвиновський Владислав
Голова студентської ради гуртожитку №10 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook