Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту провів цикл лекцій в Університеті м.Ллейда (Іспанія) в рамках угоди за програмою Erasmus+

February 26, 2018

19-23 лютого 2018 року в рамках угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Teaching Mobility) доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, кандидат економічних наук Віктор Орехівський провів цикл лекцій в Університеті м. Ллейда (Іспанія).

 

Протягом п`яти днів Віктор Орехівський проводив презентації в структурному підрозділі Університету м. Ллейда – School of Agrifood and Forest Science and Engineering. Тематика охоплювала  Agricultural Management, Contemporary Logistics, Organizational Behaviour and Human Resources. Аудиторія була представлена студентами-магістрами різних спеціальностей, зокрема Management and Innovation in the Food Industry, Agricultural and Food Engineering, Biotechnology.       

 

Також проведено семінар з професорсько-викладацьким складом Університету, на якому слухачі ознайомилися з презентацією НУБіП України. Відбувся обмін досвідом, в тому числі огляд та обмін навчальними матеріалами, аналіз  методик викладання та оцінювання студентів, сучасні підходи до проведення практичних занять.  

По закінченню програми Віктору Орехівському була оголошена подяка та вручено сертифікат про мобільність в рамках програми Erasmus+.

Наступним кроком стане запрошення викладачів Університету м.Ллейда для проведення лекцій в НУБіП України та розвиток наукової співпраці між університетами-партнерами.

Віктор Орехівський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook