Цифрове перетворення освіти 2018

21 February 2018, 10:25

      Уже третій рік поспіль спільнота «Навчаємося з Google» проводить Всеукраїнський освітній Форум, присвячений міжнародному Дню безпечного Інтернету.
      Коротка довідка: Google Educator Groups – це добровільні об’єднання вчителів по всьому світу. Українська спільнота налічує 5487 учасників, організована у 2015 році з метою спілкування та взаємопідтримки в питаннях ІТ та педагогіки.
      Цього року форум відбувся 20 лютого, а серед запрошених педагогів була Олена Кузьмінська. Обмін досвідом з колегами, позитив і креативність, нові знайомства, інструменти, ідеї, проекти – так можна охарактеризувати цю подію та її учасників. Різними були і пропоновані активності.
        Тематичні сесії Форуму: цифрова креативність; обмін повагою.

     Цифрові майстерні: право на приватність, мобільні додатки як інструмент дослідника, робототехніка у навчанні, кодуємо на Android, світ практичної електроніки, як запобігти кібербулінгу, використання VR та AR.

     Бар-кемп: педагогічна креативність, цифровізація закладу освіти, заклади вищої освіти, інструменти перетворення, цифрові помічники.

      Кожен учасник мав змогу бути і в ролі учня, залученого до командної роботи, і дослідника, що визначає за допомогою датчиків у власному смартфоні гучність дискусій різних майстерень, і у ролі інженера – експериментатора, і у ролі спікера.
     Ідеї та напрацювання вже прямують разом із учасниками форуму до навчальних закладів України, щоб зробити навчання та професійне спілкування більш сучасним.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook