Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту взяли участь у «битві»

12 February 2018, 10:57

9 лютого 2018 року завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук та доцент кафедри Тетяна Лобунець відвідали фінал першого українського антитендера «Битва агентств. Навиворіт» – спеціального проекту, який організували Офіційне представництво Cannes Lions в Україні, PR-клуб «Піранья» та портал Reklamaster.com, в рамках Днів Креативності в Україні.

Це був фінал конкурсу соціальних проектів некомерційних громадських організацій, які презентували дуже зацікавлені та небайдужі люди.


На розгляд журі, яке складалося з відомих експертів різних креативних галузей, було представлено 5 проектів:


«Екологічне місто» – проект із сортування відходів для подальшої переробки;

«Let’s talk – Давай поговоримо!» – проект зі створення безкоштовної психологічної конфіденційної онлайн-консультації для людей, які постраждали у військових конфліктах;


«Простір майбутнього» – проект з орієнтації школярів у виборі майбутньої професії;

«Симфонія життя» – проект по діагностиці та лікуванню дітей з вадами слуху;

«Мапа пам’яті» – проект, суть якого полягає в ідентифікації та поіменній фіксації всіх людей, які загинули під час конфлікту на сході України.


Важливість і актуальність такого заходу як «Битва агентств. Навиворіт» підкреслює той факт, що в цьому році партнером заходу виступив Київський Клуб міжнародної неурядової організації Rotary International – однієї з найстарших в світі благодійних організацій, історія якої налічує більше 110 років, а її всесвітня мережа становить більше 35 000 клубів з більш ніж 1,2 мільйонів членів – лідерів бізнесу та суспільного життя. Серед членів Rotary International – член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Лідія Василівна Шинкарук.


За рішенням журі переможцем конкурсу став проект «Let’s talk – Давай поговоримо!», а всім фіналістам були вручені рекомендаційні листи від організаторів та експертів. Крім того, всі учасники можуть розраховувати на консультації від організаторів «битви» ще протягом півроку після підведення підсумків конкурсу. 

Тетяна Лобунець

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook