Стартував захист магістерських робіт

December 4, 2017

4 грудня на агробіологічному факультеті стартував захист магістерських робіт за освітньою програмою «Агрономія» денної форми навчання, на який завітали ректор Станіслав Ніколаєнко і проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша.

     Дослідження без п’яти хвилин магістрів-агробіологів оцінювали професійна комісія: доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу нових культур Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка, професор кафедри рослинництва Джамал Рахметов (голова комісії), доктор сільськогосподарських наук, професор Віктор Забалуєв, доктор сільськогосподарських наук, професор Григорй Демидась, доктор сільськогосподарських наук, професор Семен Танчик, кандидат сільськогосподарських наук, професор Григорій Подпрятов, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Михайло Дмитрашак (члени комісії).

     Відкрив роботу державної комісії із захисту магістерських робіт декан Віктор Забалуєв, який зачитав результати перевірки робіт на плагіат і побажав комісії плідної роботи, а студентам – успішного захисту своїх робіт.

 

     Студенти магістратури у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичної підготовки, висвітлюючи актуальні питання результатів проведених досліджень з рослинництва, землеробства, кормовиробництва, зберігання та переробки продукції рослинництва, які на сьогодні потребують вирішення. Кожен студент представляв результати своєї роботи, відповідав на запитання. У доповідях магістрів відчувалися знання ними предмету і об’єкту дослідження, вміння відстоювати отримані результати досліджень. Усі виступи відрізнялися своєю оригінальністю.

     Задавали запитання магістрам і ректор Станіслав Ніколаєнко та проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. Виступаючі відмітили високий рівень продемонстрованих робіт та наукову і виробничу цінність отриманих студентами результатів досліджень.

     Загалом за результатами першого дня успішно захищено 12 магістерських робіт.

Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook