Гуманітарії провели семінар «Міжнародні кембриджські іспити: рівень В1 – англійська мова для повсякденного спілкування»

November 20, 2017

     Гуманітарно-педагогічний факультет спільно з Центром вивчення іноземних мов «Oxford Klass» за сприянням декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука та кафедр романо-германських мов і перекладу, англійської філології, англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей організували і провели науково-практичний семінар «Міжнародні кембриджські іспити: рівень В1 – англійська мова для повсякденного спілкування» для студентів, аспірантів, викладачів університету. Акцент було зроблено для студентів 4 курсу, які вступатимуть в магістратуру і складатимуть ЗНО з англійської мови.

     Під час проведення семінару директор центру вивчення іноземних мов «Oxford Klass» і офіційний представник Cambridge English Language Assessment Centre Оксана Маноха розповіла про види міжнародних екзаменів з англійської мови і їхнє призначення, а також надала детальну і вичерпну інструкцію по складанню Міжнародного екзамену на рівень володіння іноземною мовою В1, наводячи приклади та даючи змогу студентам і викладачам попрактикуватися у виконанні реальних завдань.

     Члени вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України з великим захопленням і оптимізмом взяли участь у імпровізованому тестуванні, розуміючи, що саме власний приклад може мотивувати студентів і аспірантів складати Міжнародні екзамени з англійської мови, а найголовніше виступати стимулом для вдосконалення навичок розмовної і ділової англійської мови для ефективного спілкування. Оксана Маноха була вражена активністю і готовністю учасників семінару розв’язувати складні завдання для контролю розуміння прочитаного, яку вони виявили під час тестування.

    А вже по завершенні семінару всіх присутніх очікувала приємна несподіванка – два цінних призи, які аспірант Вікторія Садовська і старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу Анна Монашненко отримали після проведення розіграшу.

Наталія Арістова

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook