Відкрите заняття з навчальної дисциплiни «Методологiя наукових дослiджень»

September 6, 2017

 Четвертого вересня 2017 р. на кафедрі біржової діяльності і торгівлі було проведено відкрите заняття  з навчальної дисциплiни «Методологiя наукових дослiджень» д.е.н., професором Резнiк Надiєю Петрiвною, на яку завiтав проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік Національної академії аграрних наук Кваша Сергiй Миколайович.


Для оволодіння навчальною дисципліною, студентам було запропоновано концептуальні засади наукового пізнання, новітні методологічні напрями і методи, систему та зміст процесу організації науково-дослідницької діяльності.
Проректор Кваша Сергiй Миколайович привітав студентів з початком навчального року і зазначив про необхiднiсть здобуття студентами базових знань з методології, методики та організації наукової діяльності для забезпечення їх професійної соціалізації як дослідників.

 
На відкритому занятті д.е.н., професор Резнiк Надiя Петрiвна зауважила, що на основі отриманих теоретичних знань, студенти мають виробити навички формування і використання усвідомленої методологічної позиції наукового дослідження, вмiння використовувати отримані теоретичні знання у науково-дослідній роботі та вміти вести пошук, здійснювати добір та опрацювати наукові інформаційні джерела і літературу з теми дослідження, точно формулювати мету та завдання дослідження, робити узагальнення і висновки, оформлювати результати досліджень відповідно до вимог щодо наукових праць, грамотно використовувати понятійний апарат, термінологію, професійну лексику.
Студенти з великим iнтересом прослухали лекцiю.
 
 
 
к.е.н., доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі
Кравченко Анна Станіславівна
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook