Проект «Аграрна Еліта України - 2017»

May 16, 2017

Доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБіП – член Експертної ради проекту «Аграрна Еліта України - 2017»

 

12 травня 2017 р. проект «Аграрна Еліта України» урочисто відзначив 100 найкращих і найефективніших аграрних підприємств України за результатами роботи 2016 року. Переможців назвав провідний аграрний журнал The Ukrainian Farmer, який відомий на ринку вже 10 років. Робота з відбору номінантів тривала протягом року.


«Аграрна Еліта України» — всеукраїнський відбір і визнання тих агропідприємств, які зробили крок уперед в розвитку власного бізнесу, досягли значних здобутків у своїй ринковій ніші, застосували у практичній діяльності нові технології, зробили суттєвий внесок в соціальній сфері, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо. Проект виходить щороку та є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, що входить до видавничого дому ТОВ «АГП Медіа».

 

Лауреатів «Аграрної Еліти України» визначала Експертна рада, до складу якої увійшли фахівці галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги, а також представники редакції п’яти авторитетних профільних видань: The Ukrainian Farmer, «АгроМаркет», «Наше птахівництво», «Плантатор», «Садівництво по-українськи».
У склад Експертної ради увійшла Любов ПАНКРАТОВА – к.е.н., доц. кафедри біржової діяльності і торгівлі, яка була присутня на церемонії нагородження у Києві в Національній філармонії України. Святковому заходу передувала серйозна робота по відбору і оцінці підприємств, які досягли високих результатів роботи на протязі 2016 року.

Членами Експертної ради є відомі фахівці аграрної сектору України - Леонід КОЗАЧЕНКО, народний депутат України, президент Української аграрної конфедерації, Ольга ТРОФІМЦЕВА, заступник міністра аграрної політики й продовольства України з питань євроінтеграції, Володимир ЛАПА, голова Держпродспоживслужби, адим АРІСТОВ, МБА, незалежний експерт, коуч спільного Проекту розвитку ООН і Києво-Могилянської бізнес-школи, Ігор МЕЛЬНИК, керуючий партнер адвокатського об’єднання IMG Partners, Віталій БАШИНСЬКИЙ, національний консультант ФАО з питань біобезпеки та ветеринарії та інші.

 

Номінанти визначені у 12 номінаціях, серед яких «Надійність і стабільність», «Інноваційність», «Модернізація виробництва», «Розвиток інфраструктури», «Власна торгова марка», «Сімейна справа», «Соціальна відповідальність» та інші.

 

 

 

Нагороди вручали представники влади і бізнесу, діячі культури і мистецтва: Ніколя Перрен – радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні; Ольга Трофімцева, заступник міністра аграрної політики й продовольства України з питань євроінтеграції, Олександр Спященко – генеральний директор «Волинської фондової компанії»; Роман Шаповал – директор представництва корпорації AGCO у Східній Європі; Дмитро Остапенко – державний і культурний діяч, професор, народний артист України; Лариса Бондарєва – директор з корпоративного бізнесу, МСБ та агрі-агро «Креді Агріколь Банку» та інші.

Надія Резнік,
завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook