Вікторія Ніколаєнко – переможець в номінації «Кращий стратег» на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Стратегічне управління»

May 15, 2017

  26-28 квітня 2017 р. у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління».

     Національний університет біоресурсів і природокористування України на олімпіаді гідно представила студентка 4 курсу факультету аграрного менеджменту Вікторія Ніколаєнко. Загальна кількість учасників – 45.

     ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління» проходив у два тури. У першому турі учасники олімпіади виконували комп’ютерні тестові завдання, у другому – вирішували ситуаційну вправу з різними завданнями. Вікторія успішно справилася із усіма завданнями та набрала високі бали.

     Після підсумку двох етапів олімпіади, командою журі були оголошені переможці олімпіади. За результатами, під час урочистого закриття олімпіади, Вікторія Ніколаєнко отримала диплом в номінації «Кращий стратег».

 

Вітаємо учасницю олімпіади з перемогою та бажаємо їй нових наукових звершень.

Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook