Підбито підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з економічних дисциплін

March 7, 2017

 На виконання наказу МОН України від 09.12.2016 р. №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 начальному році» та наказу ректора НУБіП України Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 н.р. в Університеті на економічному факультеті протягом 2 тижнів проводились олімпіади серед студентів з економічних спеціальностей та навчальних дисциплін, переможці І туру відібрані та зареєстровані на ІІ тур Всеукраїнських олімпіад серед українських студентів.

І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Економіка» (Економіка підприємства). В якій взяли участь 29 студентів 4 курсу економічного факультету освітнього ступеня «Бакалавр». Найкращий результат показали: І місце – Сухляк Діана Юріївна, ІІ місце – Колісник Тетяна Ігорівна, ІІІ місце – Приходько Олена Олексіївна.

 

 

Переможцями І туру всеукраїнської олімпіади серед студентів з навчальної дисципліни «Регіональна економіка» стали І місце – Листопад Вікторія; ІІ – місце – Лагута Анна; ІІІ місце – Маршалок Михайло.

Підводячи підсумки І етапів Всеукраїнських студентських олімпіади з навчальних дисциплін «Інвестування», «Фінансовий менеджмент», «Державні фінанси» , «Фінанси» та спеціальності «Фінанси і кредит» можна зробити наступні висновки: В середньому по кожні дисципліні взяли участь по 50 студентів 4 та 5 курсу економічного факультету. А на олімпіаді з дисципліни «Фінанси» конкурс проходило 105 осіб 3 – 5 курсів. Конкурсні комісії, які оцінювала роботи студентів, очолила завідувач кафедри фінансів Надія Миколаївна Давиденко. 

Переможці І туру студентських олімпіад :
1. Із дисципліни «Фінансовий менеджмент»
1 місце Мірошніченко Юлія Володимирівна – ОС «Магістр», 1 група;
2 місцеКадура Анна Павлівна – ОС «Магістр», 1 група;
3 місцеКоломійчук Вікторія Радіївна – ОС «Магістр», 1 група.

2. Із дисципліни «Державні фінанси»
1 місце Шумило Вікторія Василівна ОС «Магістр», 1 група;
2 місцеМірошніченко Юлія Володимирівна – ОС «Магістр», 1 група;
3 місцеКулинко Юлія Іванівна ОС «Магістр»1 група.
3. Із дисципліни «Інвестування»
1 місце Волянська Вікторія Юріївна – 4 курс ОКР «Бакалавр», 10 група;
2 місце Кубарська Світлана Вячеславівна – 4 курс ОКР «Бакалавр», 9 група;
3 місце Ромашко Альона Дмитрівна – 4 курс ОКР «Бакалавр», 8 група;
Горбенко Альона Володимирівна – 4 курс ОКР «Бакалавр», 10 група.
4. Із дисципліни «Фінанси»
1 місце Горбенко Альона Володимирівна ОС «Бакалавр», 4курс, 7 група;
2 місце Бєляєва Єлізавета Романівна – ОС «Бакалавр», 3 курс, 6 група; та Загарія Вадим Володимирович ОС «Бакалавр», 4курс, 7 група
3 місце Зазвірська Оксана Едуардівна ОС «Бакалавр» 3 курс, 6 група та Хонда Катерина Вікторівна ОС «Магістр» 1 група.
5. Із спеціальності «Фінанси і кредит»
1 місце Баліцька Анастасія Романівна ОС «Магістр», 1 група;
2 місцеКлименко Максим Вікторович – ОС «Магістр», 1 група;
3 місцеХонда Катерина Вікторівна ОС «Магістр»1 група.

  

Переможці Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Страхова справа»
1 місце Пашук Яна (8 група, 4 курс);
2 місце -  Волянська Вікторія (8 група, 4 курс);
3 місце Архипенко Ярослав (8 група, 4 курс).

В І етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Податкова система» перемогли:
1 місце – Клименко Максим Вікторович
2 місцеПаранюк Уляна Миколаївна та Баліцька Анастасія Романівна
3 місце – Коломієць Ірина Олександрівна


   

Підводячи підсумки І етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Статистика». Із 33 учасників різних напрямків підготовки «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Менеджмент організації», «Маркетинг». Перемогу здобули І місце: Сухий Олег Віталійович (2 курс, 6 група напряму підготовки «Фінанси і кредит»); ІІ місце: Антипова Павлина Федорівна (3 курс, 1 група напряму підготовки «Маркетинг»); Сахно Владислав Анатолійович (2 курс, 1 група напряму підготовки «Економіка підприємства»); ІІІ місце: Колодій Ольга Валентинівна (2 курс, 7 група напряму підготовки «Фінанси і кредит»); Матвієва Оксана Василівна 2 курс, 7 група напряму підготовки «Фінанси і кредит»).

 В олімпіаді за спеціальністю «Облік і аудит» приймали участь 142 студента 4 курсу напряму підготовки «Облік і аудит» та 1 курсу ОКР «Магістр» економічного факультету зі спеціальності «Облік і оподаткування». Учасникам були запропоновані конкурсні завдання з фінансового обліку, управлінського обліку, аудиту, звітності підприємств та економічного аналізу.
Склад журі: голова - д.е.н. професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу В.К. Савчук, Члени журі: завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Є.В.Калюга, заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент А.М. Шиш, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування С.В. Тивончук, Н.П. Кузик, Т.М. Слєсар, К.В.Шевчук, старший викладач кафедри обліку та оподаткування О.Г. Криворот.
  
В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, визначено переможців:
1 місцеТищенко С.Л.; 1 курс ОС «Магістр»
2 місце Ковтуняк О.О. 4 курс, Птуха Д.Д. 4 курс;
3 місце - Чубовська О.С. 1 курс ОС «Магістр», Дудніченко А.О. 1 курс ОС «Магістр», Кузнецов Є. В. 4 курс.
За результатами проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із загально-професійної дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті»

  

Визначено переможців: 1 місцеГнесь Оксана Петрівна; 2 місце Кривошей Олександр Вячеславович; 3 місцеШвець Василь Вікторович.

Результати проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України» свідчать, що участь приймали участь 114 студентів 4 курсу та 1 курсу ОКР «Магістр» економічного факультету зі спеціальності (напряму підготовки) «Облік і оподаткування».
Учасникам було запропоновано два конкурсні завдання з дисципліни “Податкова система України”. До складу завдань включалося: перше (відображення бухгалтерських проведень по кожній господарській операції з визначенням первинного документу; розрахунок суми податкових зобов'язань, податкового кредиту, собівартості реалізованої готової продукції та визначення фінансового результату); друге (розрахунок податку на додану вартість, податку на прибуток, податку з доходів фізичних осіб, єдиного соціального внеску). 
По результатах проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, визначено:
1 місце - Швець Василь Вікторович; 
2 місце - Тищенко Світлана Леонідівна; 
3 місце - Блонська Ірина Юріївна;

 

 

Вітаємо переможців і бажаємо з честю представити університет та факультет у ІІ етапі олімпіади серед студентів.

 

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook