"Зелене" святкування Дня Святого Патрика

19 March 2016, 22:30

День святого Патрика – традиційне ірландське свято, яке в наш час стало популярним не лише в Ірландії, але у Великій Британії, Канаді, США, Аргентині, Австралії, Новій Зеландії та інших країнах. Глобалізація і вдала «PR-розкрутка» зробили це виключно ірландське свято міжнародним. Навіть побутує вислів: «17 березня кожний є ірландцем». Особливо це свято популярне серед молоді. Урочистості в день святого Патрика зазвичай включають паради і фестивалі, виконання танців та зелений колір.

Кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей не могла залишатися осторонь, адже це свято є особливо цікавим в світлі глобалізації та зростаючого інтересу українців до культури і традицій англомовних країн. Саме тому колектив кафедри та студенти гуманітарно-педагогічного факультету (Грищенко Катерина, Деркач Альбіна, Дейко Ася) та факультету землевпорядкування (Кривенко Антон) підготували культурно-виховний вечір на тему «St. Patrick’s Day».

     

      Гостям вечора розказали про історію цього свята та особливості його святкування, ознайомили з ірландськими легендами та продемонстрували традиційні ірландські танці. З особливою цікавістю аудиторія взяла участь у тематичній вікторині. Закінчився вечір переглядом мультфільму.      

Ст. викладач кафедри, канд.філ.н. Поліщук О.С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook