Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства та Боярської ЛДС будуть тренувати чорнобильських лісових пожежних спільно з Лісовою Службою США

March 1, 2016

У рамках підготовки до проведення тренування лісових пожежних Чорнобильської зони відчуження НУБіП України з робочим візитом відвідали Річард Ласко, представник Лісової Служби США та координатор Чорнобильського проекту Глобального Екологічного Фонду Девід Ларош.
Гості провели зустрічі з директором ННІ ЛіСПГ, професором Лакидою П.І.; директором Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж, професором кафедри лісівництва Зібцевим С. В.; головним лісничим Боярської ЛДС Шевчуком О.В.; заступником директора з наукової роботи Боярської ЛДС, доцентом Морозюк О.В. та директором Українського центру підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів лісового господарства Ірклієнком С.П.

Делегація США у центрі охорони лісів від пожеж та прикладного лісівництва Боярської ЛДС 

 

Під час візиту американські колеги ознайомились з новою системою виявлення пожеж у Боярській ЛДС і відвідали центр охорони лісів від пожеж та прикладного лісівництва, що є складовою частиною станції. За результатами візиту обговорено попередній зміст і план тренування, джерела фінансування й порядок його організації та проведення.

Головний лісничий Олександр Шевчук та начальник лісогосподарського відділу Боярської ЛДС Роман Сова демонструють систему виявлення пожеж

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook