Розгляд проміжних та заключних звітів наукових тем за 2015 р.

December 10, 2015
м. Київ, НУБіП України

Успішно відбувся 8.12.2015р розгляд звітів наукових тем  на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК , який закінчилось дегустацією смачною розробленою продукцією!

  

 ·       Тема  №. 110/473-пр. «Розроблення та впровадження ресурсозаощадних біотехнологій виробництва сирів та ферментованих молочних продуктів»

 

Науковий керівник -доктор технічних наук, професор Баль-Прилипко Л. В.

 

·       Тема 110/507-пр. «Прикладні рішення створення нових способів глибинної переробки відходів жирів у енергоносії, корм і добрива»

 

Науковий керівник - доктор технічних наук, професор Сухенко Ю.Г.

 

·       Тема  №110/448-пр. «Вивчити хімічний склад сировини рослинного і тваринного походження, об’єктів аква- та марікультури »

 

Науковий керівник -доктор. технічних  наук, ст. н. співр. Мазуренко І.К.

 

·       Тема  №110/55-ф. «Наукові основи прогнозування хімічних модифікацій харчових нутрієнтів у проектуванні технологій виробництва функціональних продуктів на основі впровадження принципів доказової медицини в сфері забезпечення базових показників стандартів здорового харчування»

 

Науковий керівник доктор  технічних наук, ст. н. співр.  Мазуренко І.К.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook