Вчена рада гуманітарно-педагогічного факультету: атестація аспірантів 4 року навчання

December 16, 2023

7 грудня 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті в змішаному форматі відбулося чергове засідання вченої ради, на якому пройшла атестація аспірантів 4 року навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 015 Професійна освіта, 032 Історія та археологія та 033 Філософія.

Відповідно до наказу ректора № 1235 від 24.11.23 атестацію проходили 7 аспірантів, з них 1 – із Китайської Народної Республіки.
Цьогоріч було схвалено рішення про уніфіковану форму презентації – всім аспірантам було запропоновано подати інформацію за єдиним затвердженим шаблоном.
 

Члени вченої ради на чолі з деканом факультету Інною Савицькою заслухала звіти аспірантів, які доповіли про виконання освітньої та наукової складової підготовки доктора філософії, фактичний стан розроблення дисертації та апробацію результатів дослідження: зокрема здобувачі розповіли про наукові праці, опубліковані за темою дисертації за звітний період, статті у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях.

На засіданні були присутні й наукові керівники, які представили висновки, коментували роботу своїх аспірантів, оцінювали перспективи успішного завершення наукових робіт та можливих рецензентів й голів разових рад.

За результатами обговорення звітів члени вченої ради схвалили рішення про атестацію аспірантів 4 року навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 015 Професійна освіта, 032 Історія та археологія та 033 Філософія.

 

Світлана Гейко,
секретар ученої ради гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook