Продовжуємо зустрічі зі студентами нового набору гуманітарно-педагогічнрого факультету

September 10, 2023

 НПП кафедри педагогіки провели зустрічі із вступниками на навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Вересень у закладах освіти, як відомо – місяць нових знайомств, початку навчання, перших зустрічей із викладачами та вирішення перших організаційних питань і проблем.
На кафедрі педагогіки стало доброю традицією зустрічатися із вступниками нового набору. Цей рік, не зважаючи на те, що починається у складних суспільних умовах, не став винятком.

06 вересня науково-педагогічні працівники кафедри зустрілися із здобувачами освіти, які вступили на навчання за двома магістерськими програмами, підготовку на яких забезпечує кафедра педагогіки: 011 Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи) та 011 Освітні, педагогічні науки (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті). Цього року здобувати другий (магістерський) ступінь вищої освіти розпочали 58 осіб, що пройшли за наказом основного набору. Багато серед здобувачів – випускники кафедри педагогіки, які здобули бакалаврський рівень за спеціальністю 015.37 Професійна освіта і вирішили продовжити навчання у вже рідному університеті.

Переступивши поріг ошатного навчального корпусу № 3 і зайнявши місця на студентських лавах, тепер уже студенти слухали привітання із початком навчання від заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету, докт.пед.наук, доцента Ігоря Буцика, завідувача кафедри педагогіки, докт.пед.наук, доцента Руслана Сопівника, наставників своїх академічних груп докт.пед.наук, доцента Олександра Кучая, канд.пед.наук Ольги Сироєжко.

Студентів ознайомили із розкладом занять, графіком дзвінків, правилами поводження під час повітряних тривог, схемою розташування бомбосховищ на території НУБіП України. Із особливостями користування інформаційно-освітньою платформою E-learn , правилами першого входу на портал студентів ознайомила доцент кафедри педагогіки, канд.пед.наук Лідія Чередник. Після зустрічі студенти прогулялись затишними алеями Ботанічного саду.


Доцент кафедри педагогіки
Лідія Чередник

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook