Увага! 7 вересня відбудеться зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка з магістрами 1 року навчання, які вступили до НУБіП України з інших ЗВО

7 September 2023, 13:30

7 вересня 2023 року (четвер) о 1330 у актовій залі корпусу №3 відбудеться традиційна зустріч ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, академіка НАПН та НААН України, доктора педагогічних наук, професора Станіслава Ніколаєнка з магістрами 1 року навчання, які вступили до НУБіП України з інших закладів вищої освіти, на якій будуть розглянуті актуальні питання навчання та студентського життя в умовах воєнного стану.

У програмі зустрічі:

  1. Вступне слово ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка.
  2. Про організацію освітнього процесу в університеті у 2023-2024 н.р. (доповідає Ярослав Михайлович Рудик – начальник навчального відділу).
  3. Можливості магістрів у провадженні наукової діяльності (доповідає Володимир Віталійович Отченашко – начальник науково-дослідної частини).
  4. Інформаційні ресурси наукової бібліотеки НУБіП України для магістрів (доповідає Тетяна Степанівна Кіщак – директор наукової бібліотеки).
  5. Дотримання вимог академічної доброчесності при підготовці магістерських робіт (доповідає Дмитро Юрійович Касаткін – адміністратор антиплагіат-програми Unicheck).
  6. Щодо сприяння працевлаштуванню студентів та випускників (доповідає Лідія Юріївна Галайдюк – начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту).
  7. Особливості проживання у студентських гуртожитках (доповідає Сергій Васильович Стецюк  – директор студентського містечка).
  8. Щодо напрямів діяльності первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету (доповідає Мельник Олексій Олегович – голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів).
  9. Щодо напрямів діяльності студентської організації НУБіП України (доповідає Олександра Сергіївна Калініченко – заступник голови Сенату студентської організації НУБіП України).

Просимо завчасно прибути та зайняти місце у актовій залі корпусу №3.
До участі в зустрічі запрошуються директори ННІ та декани факультетів.

Шановні магістри 1 року навчання, ректорат університету проводить анкетування. Просимо перед початком "Зустрічі ректора з магістрами" перейти за покликанням на онлайн-анкету та дати щирі відповіді!

  

Анкета для магістрів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook