Журналісти-другокурсники мандрують історією університету

April 30, 2023

Наш університет незабаром святкуватиме 125-річчя з дня заснування. На кураторській годині другокурсники разом із своїм куратором Анною Федоришин перегорнули сторінки історії університету.

Студенти дізналися про перший випуск учених-агрономів у 1903 році, а також про заснування багатьох факультетів, зокрема гуманітарно-педагогічного.

Студенти також прогулялися по університетській території, відвідали Ботанічний сад, Студентський сквер та Алею Слави, завітали до Музею університету, де Марія Поливач розповіла про становлення alma mater, успішних і відомих випускників НУБіП, показала здобутки університету.

 

 

 

Студенти пораділи за досягнення випускників та переконалися в тому, що університет має стабільну позицію в українській та міжнародній освітянській спільноті.

 

 

Сьогодні ми навчаємося в такому славному закладі освіти, і маємо знати історію університету, з яким ми зріднилися. Вона є корисною та цікавою, оскільки університет пройшов нелегкий і тернистий шлях. Ми з нетерпінням очікуємо урочистостей, пов'язаних зі святкуванням 125-річчя нашого університету.

Сергій Мінін,
студент-другокурсник спеціальності «Журналістика»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook