Досягення НПП кафедри англійської філології за 2022 рік

January 5, 2023

 Завершився складний, навіть трагічний 2022 рік. Рік випробувань України і українців на міцність. Разом з тим, це ще й рік, коли ми здивували світ, поклали початок новій історії нашої держави і навіть змінили життя інших держав. І тут передусім ми маємо подякувати нашим воїнам. Лікарям, енергетикам, комунальникам, волонтерам, викладачам та студентам, які намагаються в цей складний час розвиватись і навчатись задля майбутнього.


Викладачі кафедри продовжують належним чином виконувати свої професійні обов’язки: проводити заняття на високому рівні, писати тези доповідей, наукові статті, а також не забувають про свою головну місію: професійну підготовку висококваліфікованих фахівців, спроможних органічно поєднувати високу загальноосвітню підготовку з глибокими фаховими знаннями англійської мови та володіти навичками духовного і фізичного вдосконалення, індивідуальної та колективної професійної діяльності. Відтак пам'ятають про свою відповідальність за належне виховання молодого покоління нації, адже знання мови міжнародного спілкування – це ключ до багатьох дверей в метафоричному коридорі життя, а отже і важлива складова успіху не лише наших студентів, а й всієї нашої держави в цілому.


Відтак, за 2022 отримано 19 сертифікатів про стажування та підвищення кваліфікації. Під керівництвом НПП кафедри студентами було опубліковано 12 статей (у співавторстві з керівниками) та зроблено 128 доповідей на конференціях. Підготовлено й опубліковано:
 2 монографій,
 2 навчальних посібників,
 3 статті у БД SCOPUS,
 7 статей у БД Web of Science,
 19 статей у фахових виданнях категорії Б.


Поширення інформації про кафедру в медіа каналах і соцмережах


НПП кафедри англійської мови активно розвивають сторінку у соціальних мережах, та відображають актуальну інформацію про події та новини університету.

  

PhD: вивчення англійської мови в стінах «Alma Mater» аспірантами першого року навчання


НПП кафедри англійської мови, незважаючи на складні умови роботи та повітряні тривоги, активно працювали над створенням курсу англійської мови, щоб надати учасникам необхідні знання, обов’язкові для того, щоб успішно оволодіти англійською мовою як засобом спілкування в науково-академічній та обраній науково-галузевій сферах.


Протягом року регулярно проводилися круглі столи для студентів під керівництвом Світлани Борисівни Христюк та Олександри Іванівни Чернікової . Активно працювали наукові гуртки для студентів.

Підводячи підсумки, слід зазначити, що НПП кафедри відповідально виконували свої функціональні обов’язки. Бажаємо всім нам енергії і сил та ще більше здобутків і досягнень у новому році. Віримо у найкраще. Все вже є Україна!

 

 

Сухомлин О.А.,
асистент кафедри англійської філології

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook