Кадрове забезпечення, сесія та підготовка до навчальних практик на порядку денному засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту

May 23, 2022

23 травня відбулось онлайн-засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Метою зустрічі було обговорення питань, які потребують нагального вирішення. Зокрема Іван Олексійович озвучив інформацію про скорочення ставок, а також причини зменшення навантаження і пропозиції щодо покращення ситуації на кафедрі.

Ірина Бобось наголосила, що потрібно до 10 квітня оновити НМК з дисциплін і розмістити їх на сайті кафедри. Цього тижня розпочалася екзаменаційна сесія і доповідач зупинилася на важливих питаннях щодо організації та проведенні екзаменаційної сесії. Також Ірина Макарівна поінформувала співробітників про необхідність підготовки до навчальних і виробничих практик, які згідно з графіком освітнього процесу, розпочинатимуться по завершенню екзаменаційної сесії, а саме з 06 червня 2022 року. Завідувачі кафедр, а також керівники мають забезпечити їхнє проведення на відповідному рівні. Наразі, планується, що практики триватимуть у дистанційному форматі.

Наступне важливе питання, яке повинно бути вирішене на кафедрі – це захист випускних курсових проєктів дипломниками кафедри овочівництва і закритого грунту. За результатами обговорення даного питання означено план дій щодо його виконання.

Окрім зазначеного обговорювали й інші питання, важливі для життєдіяльності і якісної роботи кафедри.

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook