Обласне методичне об’єднання викладачів інформатики та обчислювальної техніки закладів фахової передвищої освіти Рівненської області

20 жовтня 2021 року

20 жовтня 2021 р. відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та обчислювальної техніки «Інформаційно-цифрова компетентність як складник сучасного освітнього процесу»  закладів фахової передвищої освіти Рівненської області, організоване на базі Рівненського фахового медичного коледжу КЗВО «Рівненська медична академія» у форматі відеоконференції на платформі Google Meet.

Розпочалося засідання об 10 годині з вітального слова директорки фахового медичного коледжу КЗВО «Рівненська медична академія» Туровської Ірини Олександрівни, яка привітала всіх, хто приєднався до відеоконференції та представила свій навчальний заклад. У подальшій доповіді «Педагогічні умови організації освітнього процесу викладачів інформатики» поділилася досвідом роботи - Діда Галина Анатоліївна - голова циклової комісії математики та фізики, викладач математики та інформатики, фахового медичного коледжу КЗВО «Рівненська медична академія», зокрема, і в умовах пандемії.

Про проведення олімпіади з комп’ютерних дисциплін у 2021-2022 н.р. та планування роботи методичного об’єднання на 2022-2023 н. р. повідомив Марценюк Микола Володимирович – голова методичного об’єднання викладачів інформатики та обчислювальної техніки. Підсумки роботи засідання підвів методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Рівненської області Процюк Віталій Кононович.

Від ВСП «РФК НУБіП України» у засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та обчислювальної техніки закладів фахової передвищої освіти брали участь Якимчук І. О., завідувач відділення програмування та Куделя О. О., голова циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін. Отриманий досвід цікавий та корисний.

Учасники відеоконференції отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Оксана Куделя, викладач програмування

та інформаційних дисциплін


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook