Профорієнтаційна робота викладачів кафедри екології агросфери та екологічного контролю

18 жовтня 2021, 11:30

     У рамках проведення профорієнтаційної роботи на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології за спеціальністю «Екологія» доцентом кафедри екології агросфери та екологічного контролю Бережняком Євгенієм Михайловичем було здійснено візит до середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №217 Дарницького район м. Києва. Зокрема, відбулася зустріч із випускниками 11-А класу, яким було доведено до відома загальну інформацію про університет та особливості навчання на факультеті.

Викладачем було надано інформацію про перспективи навчання на факультеті, його переваги на спеціальності «Екологія» й університеті загалом, зроблено акцент на можливостях проходження курсів із підготовки до здачі ЗНО з більшості дисциплін та отримання додаткових балів, що передбачено по їх завершенню. Було також проінформовано учнів і про переваги вступу до ВУЗу внаслідок проходження олімпіади.

 Особливо приємно було почути про те, що школярі добре знають про наш ВУЗ, а деякі їх друзі навчаються у ньому. І на завершення зустрічі, Бережняк Є.М. проінформував молодь про прийдешній День відкритих дверей, який відбудеться 29 вересня на базі нашого славетного університету.

 

Олена Наумовська,

завідувач кафедри екології агросфери та

екологічного контролю

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook