Співробітники та студенти факультету ветеринарної медицини взяли участь у військово-спортивних змаганнях «Снайпер НУБіП України»

14 жовтня 2021 року

11 жовтня 2021 року на кафедрі військової підготовки проводилися змагання з кульової стрільби «Снайпер НУБіП України», присвячені Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва. Метою військово-спортивних змагань було формування у науково-педагогічних працівників та студентів високих морально-патріотичних і психологічних якостей, прищеплення їм почуття особистої відповідальності за захист Батьківщини, залучення до здорового способу життя.


Змагання проводилися серед збірних команд факультетів (ННІ). Склад команди - 5 учасників (два науково-педагогічних працівника (1 чоловік, 1 жінка) та три студенти (2 студенти, 1 студентка). Стрільба проводилась із малокаліберної гвинтівки у тирі кафедри військової підготовки.


Наша команда в складі співробітників факультету Олександра Савчука, Маріанни Ігнатовської і студентів Андрія Коваля, Івана Гришина, Оксани Суходольської взяли активну участь у змаганнях та гідно представили наш факультет.
 

Заступники декана ФВМ
С. Деркач, Ю. Жук, Т. Савчук


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook