Факультет ветеринарної медицини взяв участь у реалізації проєкту Президента України «Зелена країна»

10 жовтня 2021 року
     Влітку стартував проєкт Президента України «Зелена країна», у межах якого за 10 років площі лісів мають збільшитися на 1 мільйон гектарів. Для реалізації цієї мети у найближчі три роки в Україні планується висадити 1 мільярд дерев.

     8 жовтня 2021 Університет розпочав реалізацію проєкту Президента України «Зелена країна» і на території як базового закладу, так і відокремлених структурних підрозділів університету, відбулося масове висаджування дерев та кущів. У цих роботах взяли участь вільні від занять викладачі, аспіранти та студенти.
     Співробітники і студенти факультету ветеринарної медицини на чолі з деканом Миколою Цвіліховським і заступниками декана Сергієм Деркачем, Юрієм Жуком, Тарасом Савчуком взяли участь в екологічній акції з висаджування дерев та кущів на території НУБіП України.


     Завдяки плідній роботі було висаджено дерева та кущі на території 12 навчального корпусу. Дякуємо декану Миколі Цвіліховському за підтримку в озеленені території, комендантам Ользі Дейнеко і Людмилі Саєнко - за наданий інвентар, Віталію Журенку - за організацію доставки дерев і кущів, а також всім, хто взяв участь в акції.


Факультет ветеринарної медицини постійно бере активну участь у таких природоохоронних та екологічних акціях.
 


С. Деркач, Ю. Жук, Т. Савчук,
заступники декана ФВМ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook