Художній керівник Ірпінського фахового коледжу Наталія Шмарко здобула перемогу на Міжнародному фестивалі мистецтв «Пісенний Спас»

22 вересня 2021 року
     З 17 по 19 вересня в м. Житомирі пройшов Конкурс молодих виконавців імені Володимира Шинкарука в рамках Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас», де учасників оцінює професійне журі, у складі якого українські зірки та провідні майстри сцени.

  

     У номінації «Конферансьє» перемогу, у запеклій боротьбі, здобула художній керівник Ірпінського фахового коледжу НУБіП України Наталія Шмарко, яка перебуває в постійному пошуку і неперервному розвитку, цього року вступила до аспірантури НУБіП України за спеціальністю «Професійна освіта».
 
    На розгляд журі Наталія представила два твори Володимира Шинкарука. Сурдопереклад до конкурсних номерів виконали учасниці ГО «Україна говорить жестами» – студентка Ірпінського фахового коледжу Марія Покотило та учениця Ірпінського академічного ліцею Євгенія Євграфова. Журі високо оцінили творчу ідею, адже твори видатного поета та композитора змогли осягнути люди з вадами слуху.
     За умовами конкурсу оцінювалася оригінальність і майстерність конферансьє. Усі учасники конкурсу виконували ряд творчих завдань та брали участь у майстер-класах від провідних майстрів сцени.
 
     Переможниця Наталія Шмарко взяла участь у гала-концерті, де прочитала поезію на одній сцені з зірками української сцени Іриною Шинкарук, Назарієм та Дмитром Яремчуками, Олександром Положинським, Аллою Поповою, Олександром Зайченко та іншими. Цього вечора місцевий телеканал СК1 надав можливість переможниці відчути себе телеведучою.
 
Бажаємо подальших досягнень та плідної творчої праці!
 
Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook