ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СТАРШОГО ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М. Ф. ГУЛОГО, КАНДИДАТА ВЕТЕРИНАРНИХ НАУК ВІТАЛІЯ ЖУРЕНКА!

14 вересня 2021 року

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка
М. Ф. Гулого щиро вітає з днем народження кандидата
ветеринарних наук, старшого викладача
ВІТАЛІЯ ЖУРЕНКА!



ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ ВІТАЛІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ!

Прийміть сердечні вітання з Днем народження! Бажаємо Вам безмежного щастя та енергії на довгі роки, успіхів у всіх починаннях, а також міцного здоров’я, невичерпного натхнення, гарного настрою та яскравих вражень! Щоб кожен Ваш день наповнювався світлом, любов’ю та барвистими кольорами! Ми знаємо Вас як активного учасника організації та проведення науково-практичних українських та міжнародних конференцій у галузі фізіології людини і тварин, який вміло поєднує педагогічну, виховну та громадську діяльність на кафедрі, займається суспільно-громадською роботою. За Вашої ініціативи та безпосередньої участі кафедра набуває сучасного вигляду, гідного передового європейського університету. Ваша працелюбність, відповідальність та доброзичливість сприяють дружнім стосункам, надихають на злагоджену працю! Бажаємо, щоб робота приносила Вам радість, а Ваші старання були виправдані непідробною вдячністю Ваших студентів і колег.

Нехай здійсняться найзаповітніші мрії, а доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість від спілкування з рідними, вірних друзів, надійних колег та однодумців!

 

Від імені колективу кафедри завідувач,
професор Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook