Миколаївська область: за чергову добу вогнеборці 32 рази залучались на гасіння пожеж в екосистемах

13 вересня 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 11 вересня підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 32 рази гасили пожежі на відкритих територіях нашого краю. Горіли суха трава, сміття та чагарники у Баштанському (Баштанська, Казанківська, Березнегуватська, Снігурівська ТГ), Миколаївському (Шевченківська, Галицинівська, Первомайська, Степівська, Мішково-Погорілівська, Костянтинівська, Новоодеська ТГ), Вознесенському (Братська, Доманівська, Прибужанівська ТГ) районах області та у мм Миколаїв, Снігурівка, Нова Одеса, Новий Буг, Южноукраїнськ, Очаків, а також у смт Доманівка, Веселинове і Врадіївка. Загальна площа, яку пройшов вогонь склала понад 32,5 га.

На всі випадки забезпечене реагування підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Не допущено перекидання полум’я на два житлових будинки та дві господарчі споруди.

У переважній більшості випадків причиною займань стало необережне поводження з вогнем.

До гасіння залучено 34 одиниці техніки та 141 чоловік ДСНС. Також на місцях працювали вогнеборці місцевих пожежних охорон «Луч», «Галицинове», «Первомайське», Широколанівське, «Мартинівське», ГАЗ-53 з бочкою комунального підприємства «Врадіївське ЖКХ», трактор МТЗ-82 з бочкою ТОВ «АФ Корнацьких», ГАЗ-53 з бочкою СТОВ «Жовтневе», співробітники поліції.

4.jpg

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/128839.html

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook