Розбицька Тетяна Вікторівна

Доктор філософії (PhD),асистент

 У 2015 році закінчила Національний університет біоресурсів і природокористування України та здобула кваліфікацію  фахівець зі стандартизації, сертифікації та якості.

У 2016 році зарахована до аспірантури очної форми навчання на спеціальність 181 – «Харчові технології», спеціалізація 01.05.02 "Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення". Аспірантка кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, де займається написанням дисертаційного дослідження на тему: "Розроблення науково-технічної бази впровадження інтегрованої системи управління".

 

Викладає на факультетах: харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 

Викладає дисципліни: «Міжнародна і регіональна стандартизація та сертифікація»,

«Методи забезпечення та управління якістю харчових продуктів», 

«Аудит і сертифікація», «Менеджмент навколишнього середовища», 

«Законодавча метрологія та стандартизація», «Управління якістю та безпечність сільськогосподарської і харчової продукції».

 

Наукові дослідження пов’язані з питаннями удосконалення та гармонізації нормативної бази з метою забезпечення та підвищення рівня якості продукції, контролю якості ключових технологічних процесів при отриманні та переробці продукції. Виконує роботи з розроблення й впровадження інтегрованих систем управління якості сільськогосподарської та харчової продукції на всіх ланках харчового ланцюга на основі міжнародних стандартів ISO 50001, ISO 22000. Приділяє увагу вивченню енергозбереження за міжнародним стандартом ISO 50001:2016 на підприємствах харчової та переробних галузей АПК. Здійснює практичну апробацію розробленої інтегрованої моделі впровадження системи комплексного управління енергоспоживанням на молокопереробних заводів.

Пройшла курс з 19.12.2017 по 22.12.2017р. підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників: «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science»

 

  • 21 червня 2018 року  призначена заступником голови Ради аспірантів НУБіП України та обрана головою Ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  одноголосним рішенням на засіданні вченої ради факультету  25 жовтня 2016 р.
  • Нагороджена Подякою за вагомий внесок у розвиток Ради аспірантів НУБіП України 24 квітня 2018 р.
  • Нагороджена Диплом до «Дня науки-2019» за вагомий особистий внесок у розвиток Ради аспірантів НУБіП України 19 травня 2019 р.  

        

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook